Sign text Academy

Norges eneste kurssenter for foliering og materialkunnskap for skilt,
dekor og grafisk bransje.

Kompetanse skaper vinnere

Øk din kompetanse hos sign academy!

Markedet for skilt- og dekorprodukter blir stadig mer omfattende og komplisert, og krever at sign text har drevet med kursing og kompetanseheving for bransjen i nesten 30 år, og mer enn 1500 personer har deltatt på kurs innen foliering, salg og vindusfilm, i tillegg til en rekke andre områder og generelle kurs.

Høsten 2016 etablerte vi sign text Academy – Norges eneste kurssenter for foliering og materialkunnskap. Etter hvert er det kommet tilsvarende i Danmark og Sverige.

I unike kurslokaler spesielt tilrettelagt for praktisk gjennomføring og hands-on læring, tilbyr sign text Academy bransjerelaterte kurs med spesiell fokus på kunnskap om bruk og teknikker. Vi tilbyr også spesialtilpassede kurs for enkeltbedrifter.

Enten du er selger, prosjektleder, produksjonsmedarbeider eller montør får du lære alle aspekter rundt foliering. Disse kunnskapene og ferdighetene kommer garantert til nytte og glede i din daglige jobb. Med høyere kompetanse får kundene mer tillit til deg, og du får mer kraft i markedet.
sign text Academy har entusiastiske og dyktige kursholdere som er spesialister på sine felt. Kursene er utviklet i samarbeid med og godkjent av våre leverandører.

Velkommen til en helt ny kursopplevelse!

Sign text Academy
Adresse: Runniveien 27 2150 Årnes
Det er overnattings muligheter nær kurssenteret (Runni Gjestegaard)

Kursoversikt

Her vil vi til enhver tid holde oppdatert informasjon om når våre kursene avholdes.
Finner du ikke oppstart dato for kurs? Ta kontakt med oss.

Vi skreddersyr kurs!

Er du ute etter et spesialtilpasset kurs til din bedrift?

Handlekurv