Vi lanserer 3M 180mC!

Sommerkampanje på 3M 1380-serien

Kurs hos sign text interiørfoliering

Produktnyheter fra Mactac

Godt nyttår – 2017 blir bra!

GODT NYTTÅR FRA SIGN TEXT

Vi går inn i 2017 med nye spreke nettsider og nytt adskilt selskap. sign production as vil være operativt fra januar og vil ha et smalt produktspekter bestående av printløsninger, foliedekor og skilt/fasadebokstaver.

sign text academy vil også bli operativt fra januar som sign text sin egen kursvirksomhet. Vi gleder oss til å introdusere dere til et enda større sign text univers i året som kommer.

 

 

Gratulerer

Vi hedrer årets jubilanter i sign text

Vi runder av før jul med å hedre årets jubilanter: Geir (venstre) har vært lageransvarlig i sign text i hele 25 år, og jobber nå i kundeservice distribusjon. Anne Grethe feirer også 25 år i sign text. Hun har hele veien jobbet i produksjonen, også som produksjonssjef. Nå er hun i kundeservice produksjon med ansvar for ordre og kundekontakt. Sist men ikke minst; Vidar (høyre) feirer 15 år i sign text, og har jobbet som printeroperatør. Nå er han i avdelingen for fasadebokstaver og skilt – hovedsakelig med diodeskilt.

Alltid på jakt etter flinke folk

ER DU VÅR NYE LOGISTIKK- OG INNKJØPSANSVARLIG?
Brenner du for logistikk og innkjøp, og vet at det er ditt kompetanseområde? Er du bosatt i aksen mellom Lillestrøm og Kongsvinger? Og kjenner at det er på tide med nye utfordringer? Da kan rollen som logistikk- og innkjøpsansvarlig i sign text være noe for deg!

Som logistikk- og innkjøpsansvarlig i sign text får du en selvstendig og faglig utfordrende rolle hvor du har muligheten til å utvikle stilling og arbeidsområde. Vi ser etter deg som er en hands-on, løsningsorientert og proaktiv lagspiller med et helhetlig tankesett. Du evner å prioritere mellom ulike oppgaver, takler korte tidsfrister og kan ta viktige beslutninger i en flat organisasjon med en suksesshistorie i bagasjen.