3M™ Scotchgard™

Paint Protection Film Pro Series 200

Enestående lakkbeskyttelse for bilen

Hvis du ønsker å holde lakken på bilen din fin over tid, er det lurt å beskytte den mot elementene. sign text er stolt norsk distributør av 3M Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series 200 – en toppmoderne løsning for å bevare bilens perfekte utseende.


Høydepunkter

  • Beskyttelsesfilm for beskyttelse mot steinsprut, riper og skraper på utsatte steder.
  • Perfekt for montering på støtfanger, utvendig speil, panser, under dørhåndtak, sidedør.
  • Optimal klarhelt som ikke gulner eller ødelegger inntrykk av lakkens under sitt utseende.
  • Hydrofob Overflate: Filmen har en unik overflatebehandling som avviser vann og smuss, noe som gjør vedlikehold og vask av bilen enklere og mer effektivt.
  • Finnes i to finisher: Folien er tilgjengelig i både en matt og en glossy finish.
  • «Self-healing»-teknologi som fjerner små riper eller skraper på foliens overflate.

Avansert lakkbeskyttelse

3M Scotchgard Paint Protection Film Pro Series 200 er designet for å gi bilen din den beste beskyttelsen mot hverdagens utfordringer som steinsprut, riper og insektskader. Med sin innovative teknologi, holder denne selvreparerende filmen bilen din seende ny ut, år etter år.

Enkel og sikker installasjon

Folien har et optimalisert lim for enkel reposisjonering, som sikrer en sømløs og profesjonell installasjon. Med en bredde opp til på 1,52 meter, er det mulig å dekke store paneler uten skjøter.

Beskyttelse mot norske forhold

Denne filmen er spesielt verdifull i Norge, hvor veiforholdene ofte kan være tøffe. Fra grusveier til salt og grus på veien om vinteren, Scotchgard™ Film Paint Protection Pro Series 200 beskytter mot alle typer slitasje som norsk natur og veier kan forårsake.

Langvarig og Pålitelig

Med 3M™ MCS™-garantien, gir denne lakkbeskyttelsesfilmen deg ro i sinnet, vel vitende om at bilen din er beskyttet i lang tid.


Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series 200 er en investering i bilens levetid og skjønnhet. Hos sign text, forplikter vi oss til å tilby de beste produktene for våre kunder, og med 3M’s nyeste innovasjon i lakkbeskyttelse, kan du kjøre vel vitende om at lakken og bilen har den beste beskyttelsen.

Handlekurv