3M™ 2080 High Gloss

Nyhet!

3M har lansert 8 nye high gloss-farger i 3M 2080 serien. 3M 2080 high gloss foliene er til helfoliering av bil og har en speilblank finish som gir kjøretøyet et ekslusivt og glanset utseende. Sammen med de 4 eksisterende high gloss fargene har sign text nå 12 spennende farger i 3M 2080 high gloss – sammen med øvrige farger i 2080 serien.

Nyhet!

3M har lansert 8 nye high gloss-farger i 2080-serien

3M™ 2080 Wrap Film-serien

3M™ Wrap Film 2080-serien er en flerlags, dobbeltstøpt, selvklebende folie beregnet for hel og delvis dekorering av biler. Denne serien har filmer som er enklere å forme og strekke sammenlignet med 3M™ Wrap Film 1080-serien, noe som gir en bedre passform rundt kurver og i kanaler, samt et glatt og stilrent utseende.

Optimalisert klebemiddel gir en en enklere montering med redusert heft når folien først treffer overflaten og forbedret posisjoneringsevne. 3M™ Controltac™-teknologi minimerer de første kontaktpunktene for enkel reposisjonering, og 3M™ Comply™-teknologi benytter moderne og usynlige luftkanaler som gjør det svært enkelt å glatte ut bobler.

3M™ Wrap Film Series 2080 er tilgjengelig i nesten 100 farger, mønstre og teksturer, og 3M har nå lansert 8 nye high gloss-farger, slik at vi nå kan tilby kundene våre hele 12 high gloss-farger i 2080-serien. Med rullbredder på opptil 60 tommer, kan installatører påføre folien på nesten enhver del av kjøretøyet uten skjøter. 3M™ MCS™-støttet garanti gir kundene tillit med opptil åtte års beskyttelse på vertikale applikasjoner.

Eksisterende high gloss-farger

Mer om 3M™ 2080 Wrap Film-serien

Folien er designet for å være ekstra lett å forme og strekke, noe som sikrer en perfekt passform rundt komplekse kurver og i dype kanaler for en sømløs og polert finish.

Den optimaliserte klebestrukturen tilbyr en enestående installasjonsopplevelse ved å redusere heft når folien først treffer overflaten, noe som forbedrer mulighet til å posisjonere folien og gir installatørene mulighet til å justere folien uten at den fester seg umiddelbart.

Controltac™ teknologien minimerer de første kontaktpunktene, slik at du enkelt kan reposisjonere folien under monteringen for å sikre presis plassering.

Comply™ teknologien bruker avanserte luftkanaler som er usynlige, og lar luftbobler slippe ut under påføring, noe som gir et resultat uten luftbobler og en glatt overflate.

Tilgjengelig i nesten 100 farger og teksturer, tilbyr 3M™ Wrap Film Series 2080 et bredt spekter av alternativer for å tilfredsstille enhver stil, fra høyglans til matt, og unike fargeflip-varianter.

De brede rullene på opptil 60 tommer (152cm) gjør det mulig for montører å dekke nesten alle delene av bilen uten skjøter, for en feilfri og kontinuerlig foliering.

Kundene kan stole på kvaliteten til 3M™ Wrap Film 2080 med en omfattende MCS™-garanti som tilbyr beskyttelse i opptil åtte år på vertikale overflater.

Gloss og High Gloss-farger har et klart lag med beskyttelsesfilm som forblir på under installasjonen for å redusere avtrykk og riper, og fjernes enkelt etter installasjon for en glatt og glansfull finish.

Folien kan fjernes enkelt, noe som gjør det mulig for kjøretøyets eiere å bytte stil ofte uten å bekymre seg for skader på kjøretøyets originale lakk.

Den høykvalitets, slitesterke finishen på 3M™ Wrap Film 2080 er lett å vedlikeholde og rense, noe som sikrer at kjøretøyet ser flott ut over tid.

Handlekurv